May 18, 2022

[Video]lsteri $erang PoIis Demi SeIamatkan Suami Wrga Pakistan, PoIis Ded4h Punca Kjadian.

PETALING JAYA – Seorang wanita sanggup membuat pr0vokasi terhadap poIis demi menyeIamatkan suaminya, yang juga wrga Pakistan yang memiliki dokumen paIsu ketika pemeriksaan poIis di Jalan Persiaran Kewajipan, Subang Jaya, di sini Rabu lalu.

Ketua PoIis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Abd. Khalid Othman berkata, kejadian berlaku sekitar jam 7.26 petang ketika poIis membuat pemeriksaan terhadap dokumen lelaki aslng itu.

“PoIis meminta sspek menunjukkan dokumen pengenalan diri termasuk surat daripada Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MlTI), bagaimanapun surat yang dikemukakan adalah paIsu.

“Secara tiba-tiba wanita tersebut meIuru ke arah poIis lalu mengeluarkan kata-kata ke.sat dan mer4mpas dokumen milik suaminya yang berada di tangan anggota poIis.

“Dia turut mempers0alkan pemeriksaan yang dilakukan pihak poIis terhadap suaminya itu termasuk cuba meny3rang anggota itu,” ujarnya dalam kenyataan hari ini.

Ekoran kjadian itu, jelas beliau, pasangan suami isteri berusia 42 dan 33 tahun itu diberk4s dan dir3man selama tiga hari bagi membantu si4satan.

Terdahulu, video berdurasi 1 minit 59 saat tular di laman sosi4l memaparkan wanita tempatan itu melakukan pr0vokasi termasuk meny3rang anggota poIis yang bertugas.

Sumber: K! ONLINE

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Sumber: sumber