May 21, 2022

Ditinggal Lepas N4has Bersama, Gadis Lumpvh Tuntut Ex-Boyfriend Tanggungjawab

Kira-kira 2 tahun lalu, pernah heboh kisah nah4s jalan raya yang melibatkan sepasang pemuda dan gadis. Dalam kejadian berkenaan, Gaga Muhammad hanya mengalami kec3deraan kecil manakala teman wanitanya waktu itu disahkan sudah mengalami masalah Splnal C0rd lnjury.

Tanggungjawablah please, tolong bayar juga…Dah setahun tapi tak ada sesen pun

Tak lama selepas kejadlan tersebut, pasangan berkenaan telah pun memutuskan hubungan. Namun Edelenyi Laura Anna memuat naik beberapa postingdi Instagram yang menceritakan bekas teman lelakinya itu tidak mahu bertanggungjawab. Malah sebelum ini pemuda tersebut juga pernah beberapa kali mengambil kesempatan ke atasnya.

Semangat Laura sayang, berjuang demi keadilan

Terbaru semalam, Laura tampil membuat tuntut4n di mahk4mah ke atas Gaga untuk bertanggungjawab kerana memandu selepas mengambil minuman keras sehingga menyebabkan n4has berlaku. Malah bukan itu sahaja, pemuda berkenaan juga dikhabarkan tidak langsung membantu dari segi raw4tan sepanjang gadis tersebut lumpuh.

Dia ni sump4h kuat, dah dikhlanati macam tu pun masih lagi ikhlas…Tapi yang lelaki tu hidup tenang

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut bermpati dengan keadaan gadis tersebut yang masih belum boleh berjalan. Dalam pada itu, mereka turut mendoakan semoga Laura berjaya menuntut ke4dilan yang sepatutnya demi masa depan.

Ditinggal Lepas Nahas Bersama, Gadis Lumpuh Tuntut Ex-Boyfriend Tanggungjawab 2

Ditinggal Lepas Nahas Bersama, Gadis Lumpuh Tuntut Ex-Boyfriend Tanggungjawab 3

Ditinggal Lepas Nahas Bersama, Gadis Lumpuh Tuntut Ex-Boyfriend Tanggungjawab 4

Sumber: TikTok initiara & kilasinfo, Portal Seleb Tempo & Instagram Laura