May 21, 2022

“Saya akui gement4r..”- Neelofa menghitung hari tunggu keIahiran anak suIung… D0a bersaIin secara n0rmal

 

Selepas mengunci mulut selama lapan bulan, selebriti popular Neelofa akhirnya meng4kui sedang mengh1tung hari menunggu keIahiran cahaya mata suIungnya.

Akui pemilik nama sebenar Noor Neelofa Mohd Noor, 33, perasaan g3mentar turut dirasainya menjeIang proses kelahiran anak pertamanya nanti.

“Ya, sekarang ini saya mengh1tung hari dan bila-bila masa sahaja akan bersaIin. Insya-Allah kami akan umumkan berita keIahiran anak kami nanti.”

Menurut Neelofa, 33, dia dan suami iaitu Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz sudah membuat persediaan bagi menyambut kehadiran anak pertama mereka itu.

Neelofa dan PU Riz bakal t1mang c4haya mata pertama.

“InsyaAllah dalam masa terdekat saya akan meIahirkan anak suIung ini… kata orang tengah mengh1tung hari. Dekat dah ni bila-bila masa saja.“Saya akui gem3ntar menanti proses ini. InsyaAllah saya mahu keIahiran n0rmal jika semuanya baik-baik sahaja.

“Daripada segi persiapan kena belajar banyak perkara. Saya baca buku-buku dan bertanya pada orang. Barangan baby pun semua dah siap,” katanya kepada mStar.

lofaNeelofa d0a dapat bersaIin secara n0rmal.

Bekas pengacara program MeleT0P ini ditemui semasa peIancaran perisa baharu susu jenama Nilofa yang diadakan di Bayswater KLCC, Kuala Lumpur pada malam Selasa.

Dalam pada itu, Neelofa turut mem0hon orang ramai mend0akan agar proses keIahiran itu berjalan lancar.

Saya akui gem3ntar menanti pr0ses ini. InsyaAllah saya mahu keIahiran n0rmal jika semuanya baik-baik sahaja.

NEELOFA

PENGACARA

“Saya bakal meIahirkan anak ini di Kuala Lumpur sahaja… terima kasih kepada yang mend0akan keIahiran saya. Minta d0akan semoga segalanya dipermudahkan.

“Rupa-rupanya bukan senang nak jadi seorang ibu merasai pengalaman meng4ndung dan meIahirkan… itu satu perjalanan yang cukup berbeza.

“Terima kasih atas s0kongan dan kepercayaan diberikan pada saya selama ini. Tidak kira dalam kerjaya atau perniagaan tanpa jemu. Terima kasih mend0akan saya dan suami,” ujarnya.

nilofa susuNeelofa masih sempat menghadiri peIancaran perisa susu terbaharu jenama Nilofa.

Sejak Julai tahun lalu, cerita tentang ‘b4by bvmp’ Neelofa terus menjadi t0pik perbuaIan hangat net1zen di media sosial.

Aksi Neelofa mengus4p pervt semasa menghadiri pros1ding kes peIanggaran pr0sedur 0perasi standard (S0P) di Kompleks Mahkamah Seremban, Negeri Sembilan turut mencvri tumpuan orang ramai pada September tahun lalu.

Bagaimanapun, Neelofa memilih untuk mengvnci muIut dan membiarkan peminat terus berteka-teki mengenai kehamiIannya itu.

Neelofa dan PU Riz berkahwin pada 27 Mac tahun lalu.

sumber: mhi.allnws